16. sep. 2014
Af Karina Didriksen

Prins William er vild med Downton Abbey

Hertuginde Catherine og prins William.
Hertuginde Catherine og prins William.
Foto: AOP
Den britiske prins har afsløret, at han elsker at følge med i den historiske TV-serie.

Når femte sæson af den britiske hitserie ”Downton Abbey” får premiere i England på søndag, så er der stor sandsynlighed for, at prins William vil være at finde blandt TV-seerne.

Michelle Dockery og Lily James, som spiller henholdsvis lady Mary og rebelske lady Rose i TV-serien, har nemlig afsløret, at de har en royal fan.

- Jeg er fuldstændig overvældet over alle de skønne ting, der er sket på grund af denne serie, og Lily fik lov til at møde prins William for nylig, siger Michelle Dockery ifølge Express til Radio Times.

I radioprogrammet fortæller 25-årige Lily James om mødet med prinsen.

En royal charmør

- Det var ved et velgørenhedsarrangement for hospitalet Royal Marsden i marts, der blev holdt på Windsor Castle, siger Lily James og tilføjer:

- Prins William var til stede, og han er virkelig en charmør. Han sagde, at han følger med i ”Downton Abbey”, og jeg er sikker på, at det er rigtigt.

32-årige Michelle Dockery forklarer desuden, at også hertuginde Catherines søskende, Pippa og James Middleton, er vilde med TV-serien. Det fortalte de skuespilleren, da hun var inviteret til at sidde i den royale box under Wimbledon i sommer.

Downton Abbey-castet.
Downton Abbey-castet.
Foto: AOP

Læs mere om: