13. dec. 2015
Af af Dorte Quist

Prins William fik julegaver til Catherine og prinsesse Charlotte

prins william
Prins William
Foto: All Over
To dukker opkaldt efter hertuginde Catherine og prinsesse Charlotte er blandt de første julegaver i den engelske kongelige familie

Julen er kommet tidlig til den kongelige familie i England. I den forløbne har hertuginde Catherine af Cambridge og børnene prins George og prinsesse Charlotte nemlig modtaget gaver og juleønsker fra mange private briter og mange virksomheder - og her var der en gave, som stak ud på sin helt egen måde. Nemlig to specialfremstillede dukker med navnene Catherine og Charlotte.

Det var prins William, der fik overrakt de to specielle dukker under et besøg i Birmingham. De to mørkhårede dukker, der er næsten en halv meter høje, har henholdsvis brune og blå øjne, og vil snart kunne købes på nettet til 900 kroner stykket.

I beskrivelsen af Charlotte-dukken står der, at "hun har hele verden for sine fødder, er udadvent og eventyrlysten", mens Catherine-dukken mener, at "alt er muligt" og hun beskrives som "stædig og beslutsom".

Prins William så henrykt ud

Prins William, der modtog dukkerne ved et velgørenhedsarrangement for "Fodbold for fred", så henrykt ud, da han fik overrakt æskerne med de to dukker.

Lille charmerende prins George blev ikke snydt for gaver, for et par dage senere fik hans farfar, prins Charles, en "økologisk" bamse til sit ældste barnebarn ved et forretnings-konference. En gave, som den økologi-glade prins Charles, efter sigende satte stor pris på.

LÆS MERE: Prins William fortæller om sine to børn

prins william
Charlotte-dukken, som prins William fik med til sin datter
prinsesse charlotte
Prinsesse Charlotte er glad for tøjdyr. Den fine dukke, som bærer hendes navn, vil sikkert også vække begejstring

Læs mere om: