Prins William følger i Dianas fodspor

Foto: Mega
Siden drengeårene har prins William været interesseret i at gøre noget for hjemløse og socialt udsatte mennesker i det britiske samfund - præcis som sin mor prinsesse Diana.

Prins William, 36, er blevet protektor for bostedet The Passage, som er Storbritanniens største center for hjemløse og socialt udsatte borgere.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

The Passage blev grundlagt tilbage i 1980, og stedet har lige siden gjort en enorm forskel for mange hårdt ramte briter.

Man vurderer, at 130.000 borgere er blevet hjulpet i en eller anden forstand af The Passage.

Besøgte bosted sammen med Diana

Tilbage i 1993 besøgte William i en alder af bare 11 år sammen med sin mor Diana det særlige sted, som gjorde et enormt indtryk på ham.

Diana gjorde meget for at sætte fokus på hjemløse menneskers vilkår og på mulighederne for at hjælpe dem, og den unge prins William var også interesseret i at gøre en forskel på området på samme måde som sin mor. Siden besøgte William flere gange stedet.

Gjorde et stort indtryk på prins William

- Besøgene, jeg aflagde som dreng, gjorde et dybt og uudsletteligt indtryk på mig, siger William, der med sin protetktion går i sin mor Dianas fodspor.

William understreger, at det I dag mere end nogensinde er vigtigt at sikre, at alle I samfundet, specielt de økonomisk svageste, behandles med stor respekt, værdighed og venlighed og samtidig får muligheden for at udnytte deres potentiale som individer og samfundsborgere

Prinsesse Diana.
Foto: AOP

Prinsesse Diana.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden