21. jun. 2015
Af af Marianne Singer

Prins William fylder 33 år: Lykkelig far til to

I begyndelsen af maj viste den stolte nybagt far, prins William, sit og hertuginde Cathrines andet barn frem for offentligheden. I dag kan den lille familie fejre hans 33-års fødselsdag
I begyndelsen af maj viste den stolte nybagt far, prins William, sit og hertuginde Cathrines andet barn frem for offentligheden. I dag kan den lille familie fejre hans 33-års fødselsdag
Foto: All Over
I dag bliver den britiske prins William 33 år, hvilket han helt sikkert fejrer sammen med sin hustru, hertuginde Catherine, og deres to dejlige børn, prins George på knap to år og nyfødte prinsesse Charlotte.

Når prins William i dag, søndag fylder, 33 år, kan han glæde sig over alt det, som han allerede har opnået i sit unge liv.

Han er gift med kvinden i sit liv, hertuginde Catherine, som han sagde ja til ved et storslået bryllup den 29. april 2011 i Westminster Abbey, London. Og sammen har de to skønne børn, prins George, der bliver to år den 22. juli, og prinsesse Charlotte, der blev født den 2. maj 2015.

Prins William har aldrig lagt skjul på, at han ønsker sig børn. Og han og Kate har lige fra start taget deres forældrerolle til sig og vist, at de vil bruge så meget tid som muligt sammen med deres børn.

Privat fejring af prins William

Fokus under fødselsdagsfejringen vil nok også mest være på deres to små pus, som sørger for liv og glade dage i det kongelige hjem. Festen plejer at være helt privat og kun for de nærmeste i kredsen.

Også på arbejdsområdet går det strygende for den britiske prins, der udover sine kongelige pligter har travlt som pilot på ambulancehelikopteren East Anglian Air Ambulance.

Hans ungdom bød på store udfordringer med skilsmissen mellem hans forældre, prins Charles og prinsesse Diana, og hans mor alt for tidlige død den 31. august 1997, men som voksen har prins William fået rigtig godt styr på sin tilværelse med sin egen, lille familie og også fundet sig rigtig godt tilrette i sin kongelige rolle.

Læs også: prins William i træning som ambulancepilot

Læs mere om: