12. aug. 2016
Af Juliane Olsen

Prins William gæster Tyskland

Prins William
Foto: AOP
Det britiske hof bekræfter, at prins William skal på officielt besøg i Tyskland i august forud for sit statsbesøg i Canada.

Det er officielt, at prins William og hertuginde Catherine i efteråret gæster Canada på et officielt besøg, men inde da har prinsen også andre planer.

Han skal nemlig besøge Nordrhein-Westfalen i Tyskland, der holder 70-års jubilæum som tysk delstat. Det fortæller det britiske magasin Hello!.

LÆS MERE: Prins Williams kolleger: - Han er en af os

Efter 2. Verdenskrig blev Rheinland og Westfalen lagt sammen til én delstat, som i dag er det Tysklands mest folkerige delstat. Delstatens største by er Köln, mens Düsseldorf er hovedstaden.

Prins William fejrer alliancen

Nordrhein-Westfalen har altid haft tætte forbindelser til Storbritannien, og prins William vil deltage i flere arrangementer, der fejrer den tætte alliance.

Det forventes, at prins William lander i Tyskland 23. august, men det er endnu uvist, hvor mange dage han skal tilbringe i landet.

Herefter går turen altså til Canada, som prins William og hertuginde Catherine besøgte som nygifte i 2011.

Parret har gode minder

Det nye besøg vil finde sted i forbindelse med Canadas 150-års jubilæum, og det royale par er inviteret af premierminister Justin Trudeau.

LÆS MERE: Prins William: - Jeg er forfærdet over internetmobning

I den officielle pressemeddelelse om besøget fremgår det, at parret har gode minder om deres første visit i Canada, og at prins William og hertuginde Catherine glæder sig til at udforske mere af landet lige fra British Columbia til Yukon. Måske bliver det denne gang i selskab med deres to børn.

Læs mere om: