8. mar. 2015
Af af Henrik Salling

Prins William gik i skole med nykåret Oscar-vinder

Fotomontage
Fotomontage
All Over Press
Roserne vælter ned over skuespilleren Eddie Redmayne, der netop er hædret med en Oscar-statuette. For år tilbage gik Redmayne på Eton med prins William.
Den 33-årige skuespiller Eddie Redmayne, der netop har modtaget en Oscar for sin hovedrolle i filmen "Teorien om alting", er ikke bare velsignet med et stort talent. Han er også velsignet med et – efter eget udsagn – privilegeret liv. Eksempelvis som da han i slutningen af 90’erne gik på den prestigefyldte og eksklusive drengeprivatskole Eton. Det var blandt andet i selskab med ingen andre end Storbritanniens fremtidige konge, prins William.

Spillede rugby med prins William

De to elever slog deres folder på den dyre privatskole indtil 2000, hvor de begge var præfekter, og hvor de gerne optrådte på utallige fællesbilleder i farvestrålende, selvkomponerede veste. Men de to skolekammerater spillede i 1997 også på det samme rugbyhold. En tid, som den nyslåede Oscar-vinder husker ganske præcist. – Prins William er et vidunderligt menneske, og jeg havde faktisk lidt ondt af ham, mens vi spillede sammen. Alle ønskede nemlig at tackle rigets fremtidige konge, så han tog mange slag, har Redmayne tidligere sagt til magasinet Glamour. Om de to "Old Etonians" har bevaret kontakten siden kostskolen, melder historien intet om.
https://imgix.billedbladet.dk/eton.jpg
Som nummer fire fra højre i nederste række ses den dengang 19-årige Eddie Redmayne. Øverst og helt til højre er det prins William i sin yndlingsvest med logoet fra fodboldklubben Aston Villa.

Læs mere om: