Søndag, 17. september 2017 - af Juliane Olsen

Prins William indrømmer: Prins George styrer det hele

Prins William og prins George
Prins William og prins George
Foto: Mega
Efter offentliggørelsen af hertuginde Catherines graviditet afslører prins William nyt om familielivet, og at sønnen prins George bestemmer farten derhjemme.

Den 35-årige prins William indrømmer nu, at fireårige prins George styrer det meste i et sjældent ndblik i familielivet.

Det sker efter offentliggørelsen af hertuginde Catherines graviditet - hun lige nu venter ægteparrets tredje barn ifølge OK! Magazine.

Da prinsen besøgte Aintree University Hospital i Liverpool, fortalte han, hvordan livet flasker sig for ham og hertuginden, der nu har to børn derhjemme.

Prins George styrer det meste

- Jeg tror, at hun bliver noget af en håndfuld, når hun bliver ældre, sagde prins William om sin toårige datter, prinsesse Charlotte.

Han tilføjede desuden om familielivet, at fireårige prins George styrer det meste, og at prinsesse Charlotte er lige bag ham.

Omkring prins Georges første skoledag fortalte prinsen også, hvordan sønnen har omstillet sig til alt det nye.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Kvinde brød ind på skolen

Som regel er forældrene opløst i tårer, mens børnene har det helt fint på den første skoledag, men prins George har fået en lidt mere dramatisk skolestart end de fleste.

Det var nemlig noget af en ildprøve, da en person for nyligt prøvede at bryde ind på hans skole, og torsdag den 14. september blev en kvinde så anholdt.

Ifølge forlydender blev politiet tilkaldt til Thomas’ Batteresea School, efter en 40-årig kvinde fik adgang til skolen den 11. september.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden