7. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Prins William kommer med sjov afsløring om lille Charlotte

Prins William
Prins William
Foto: Mega
For prins William og fru Kate er det fantastisk at være forældre til tre skønne børn. Forleden fortalte William noget sjovt om datteren Charlotte.

Storbritanniens prins William er i fin form i denne tid, og han nyder at komme ud blandt landsmænd og -kvinder i officiel sammenhæng som markant medlem af kongehuset.

William fortæller om Charlotte

Da William forleden var på officiel opgave, fortalte han om sin datter prinsesse Charlotte, der den 2. maj fyldte seks år.

Prinsesse Charlotte
Prinsesse Charlotte
Foto: Hertuginde Catherine af Cambridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Den stolte far fortalte blandt andet, at han synes, det går så stærkt med børnene, der vokser i lynfart, og så afslørede han, at prinsesse Charlotte byder på et ret sjovt svar, når hun bliver spurgt om sin alder.

Lyver om sin alder

- Hvis du spørger hende, siger hun, at hun er 16, sagde en veloplagt prins William ifølge Daily Mail, og prinsen havde mere at fortælle om sjove Charlotte.

Viljestærk pige

- Charlotte siger også, at "jeg er seks år nu, og jeg gør, hvad jeg selv vil", kom det fra en grinende far, der sammen med sin fru Kate og deres andre to børn George og Louis fejrede Charlottes seksårs fødselsdag helt privat.

Læs mere om: