Prins William og Catherine bekymret for prins George

Det kongelige trekløver, prins William, prins George og hertuginde Catherine.

Det kongelige trekløver, prins William, prins George og hertuginde Catherine.

AOP
Prins William og hertuginde Catherine har taget aktion på det de kalder for chikanering af deres søn, prins George.

Nu er det nok - prins William har fået nok af paparazzier og har bedt fotograferne om at “holde op med at chikanere” prins George, skriver BBC.

Ifølge London Evening Standard er der blevet sendt juridiske advarselsbreve til to freelancefotografer med forbindelser til det samme fotobureau.

Det royale par oplever, at fotograferne aktivt forfølger deres 14-måneder gamle søn, når han er på tur i parkerne i London med sin barnepige.

“Der er grund til at mistænke, at disse individer har overvåget prins George og fulgt alle hans daglige rutiner gennem et stykke tid,” har en talsmand for prins William og hertuginde Catherine udtalt. Talsmanden tilføjede, at det kongelige par forstår prins Georges offentlige rolle. Men de ønsker, at han skal have lov til at leve så normalt et liv som muligt, mens han er lille.

BBC’s kongelige korrespondent, Nicholas Witchell, siger desuden, at slottets embedsmænd mener, at fotografernes handlinger svarer til “stalking”.

En af de fotografer, som er beskyldt for at “chikanere” prins George, Niraj Tanna, benægter at have gjort noget galt. Hans advokater siger, at han vil fortsætte med sit arbejde, og at der “overhovedet ikke er grundlag” for anklagerne.

Denne artikel er lavet i samarbjede med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden