26. jul. 2015
Af Juliane Olsen

Prins William og hertuginde Catherine bar ens sejlertøj

Prins William og hertuginde Catherine bar ens sejlerbluser med titel på, da de søndag skulle deltage i et sejlerarrangement.
Prins William og hertuginde Catherine bar ens sejlerbluser med titel på, da de søndag skulle deltage i et sejlerarrangement.
AOP
Det kongelige par, hertuginde Catherine og prins William, var søndag mødt op for at støtte den olympiske medaljevinder, Ben Ainslie ved America’s Cup World Series.

Selv om det ikke ligefrem er populært i folkemunde, så havde det kongelige forældrepar, 33-årige prins William og den jævnaldrende hertuginde Catherine, søndag taget ens træningstøj på.

Det skete, da de mødte op i Portsmouth for at støtte den britiske OL-vinder Ben Ainslie ved sejlerturneringen America’s Cup World Series ifølge Daily Mail.

Hertuginde Catherine var klædt praktisk på i stramme, sorte jeans, en top fra Breton, et par Sebago-sko og altså blusen fra Henri Lloyd med titel på.

LÆS MERE: Prins William: Charlotte er en fryd - George er en lille krudtugle

Sejladsen blev aflyst

Dog blev begivenheden aflyst på grund af det temmelig ustadige sommervejr, vi har for tiden, så parret havde altså forgæves fået afsat deres to små børn til fordel for begivenheden.

Både hertuginde Catherine og prins William er store sejler-entusiaster, og de to har faktisk før konkurreret mod hinanden under en konkurrence i Auckland sidste år.

https://imgix.billedbladet.dk/sejlertoejet.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: