Tirsdag, 29. november 2016 - af Juliane Olsen

Prins William og hertuginde Catherine deltager i mindeceremoni

prins William, hertuginde Catherine

Prins William og hertuginde Catherine til mindehøjtidelighed i katedralen i Chester.

Foto: AOP
Mandag deltog britiske prins William og hertuginde Catherine i en mindeceremoni for deres nære ven, hertugen af Westminister.

De britiske kongelige prins William og hertuginde Catherine tog mandag den sidste afsked med hertugen af Westminister, da de deltog i en mindeceremoni til ære for ham. 

Parret fik selskab af 2000 andre sørgende i katedralen i Chester, og de blev fotograferet, da de ankom klædt i sort. Prins Charles og hans hustru, hertuginde Camilla, der repræsenterede dronning Elizabeth, var også taget til Chester.

LÆS MERE: Prins William: - Rod Stewart fortjente ridderorden 

Hertugen fik hjerteanfald

Hertugen af Westministers enke Natalia deltog med sine børn, Lady Tamara, Lady Edwina, Lady Viola og Hugh Grosvenor, den syvende hertug af Westminster. Han har nu arvet sin fars titel, ejendom og position, efter at hertugen af Westminister, Gerald Cavendish Grosvenor, døde i en alder af 64 tidligere på måneden.

Han fik et hjerteanfald, mens han opholdt sig på Abbeystead Estate og blev senere bragt til hospitalet i Lancashire, hvor han døde.

Kongefamilien sendte kondolence

En talsmand for embedslægens kontor i Preston bekræftede, at der ikke ville blive et ligsyn, eftersom han døde af naturlige årsager.

SE BILLEDERNE: Kjolemærket, de kongelige kvinder er vilde med

Hertugen var en nær ven af den kongelige familie, og hans enke Natalia er prins Williams gudmor.

Hertugens søn, 25-årige Hugh, er gudfar til lille prins George, og de kongelige sendte private kondolencebeskeder ved nyheden om dødsfaldet.    

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden