Prins William og hertuginde Catherine klager: Ingen billeder af vores hus

Prins William og hertuginde Catherine af Cambridge

Prins William og hertuginde Catherine af Cambridge

Foto: All Over
Det kongelige par vil ikke have, at Anmer Hall bliver fotograferet fra luften.

Prins William og hans hustru, hertuginde Catherine af Cambridge, har indgivet klager efter to tilfælde af fotografering af deres hus, Anmer Hall, i Norfolk.

Klagerne går på, at flyene, der har fotograferet huset fra luften, er fløjet farligt tæt på, altså under de 500 fod, der er tilladt, skriver Express.

- Ud over konsekvenserne af sikkerhedsbruddet, er det helt klar, at de (fotograferne, red.) udgør en krænkelse af privatlivets fred for hertugen og hertuginden af ​​Cambridge, og vi beder derfor om, at de ikke bliver brugt, tak, udtalte en talsmand fra det britiske kongehus.

Flyveforbud for anden gang

Fotografen og piloten benægter dog at have taget fotografierne under den tilladte højde. CAA (The Civil Aviation association) overvejer stadig, om der er belæg for at sætte en undersøgelse i gang og understreger, at reglerne for at flyve over de kongeliges boliger er de samme som alle andre steder.

Det er ikke første gang, at parret prøver på at få udstedt flyveforbud over deres hjem.

Da prins George blev født sidste år, udstedte de britiske myndigheder et midlertidigt flyforbud i luftrummet over den residens i Bucklebury, hvor prins William og hertuginde Catherine opholdt sig med deres søn, inden de flyttede ind i Anmer Hall.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden