3. mar. 2014
Af af Lisbeth Grube

Prins William og hertuginde Catherine sendte breve til skolebørn

Hertuginde Catherine og prins William.
Hertuginde Catherine og prins William.
Arkivfoto: AOP
Det kongelige par kunne ikke stå for en flok elever, der anbefalede deres lokale skole til lille prins George.

Ihærdighed og entusiasme betaler sig. En gruppe elever fra Chirton Church of England Primary School blev kongeligt belønnet med et personligt brev fra prins William og hertuginde Catherine, efter de selv hver især havde sendt et brev til det royale par. Det skriver Hello Magazine.

På grund af et faldende elevtal til kun 11 nye elever var skolen i Wiltshire i fare for at blive lukket, så børnene skrev til William og Catherine for at spørge, om lille prins George dog ikke kunne blive indskrevet.

At få Storbritanniens kommende konge på skolen ville overtale de lokale myndigheder til ikke at lukke stedet, mente de mindste elever.

To måneder senere blev både elever og lærere på skolen noget overraskede, da posten blev leveret.

Fik foto af prins George

Hvert barn havde modtaget et personligt brev fra William og Catherines kontor på Kensington Palace, og i hver kuvert lå desuden et foto af parret med lille George knipset dagen efter hans fødsel på St. Mary Hospital. Sådan skriver Hello Magazine, som også citerer skoleleder Amy Bekker Wrench:

- Vi var ovenud lykkelige for at få svar på vores breve. De er lige landet på mit skrivebord, fortæller hun.

En lille pige kaldet Keeleigh fik følgende hilsen i sit brev fra William og Catherine:
"Deres kongelige højheder var imponerede over dine overbevisende ord. Du beskrev Chirton med sine smukke, store arealer som den ideelle skole for prins George."
Ifølge britske Sunday Express har Chirton Church of England Primary School nu oplevet en stigning til 19 indskrevne elever og står derfor ikke længere til lukning.

Læs mere om: