Fredag, 19. februar 2016 — af Juliane Olsen

Prins William og hertuginde Catherine vendte tilbage til deres første hjem

Prins William og hertuginde Catherine
Prins William og hertuginde Catherine besøgte militærbasen RAF, hvor de startede deres liv som nygifte.
Foto: AOP
Militærbasen RAF var prins William og hertuginde Catherines første hjem som nygifte, og torsdag genbesøgte parret stedet. Hertuginde Catherine havde valgt en lang, rød frakke til dagen.
Torsdag besøgte prins William og hertuginde Catherine øen Anglesey, hvor parret har boet i tre år, mens prinsen arbejde som redningspilot for RAF. De kongelige ankom ifølge hellomagazine.com med helikopter til RAF Valley, og de var åbenlyst henrykte for at vende tilbage til den walisiske ø. - Det var virkelig en speciel tid for os. Det var klart starten på vores liv sammen, sagde hertuginden. LÆS MERE: Derfor bærer prins William ikke en vielsesring

Prins William og hertuginde Catherine hilste

Under besøget overværede prins William og hertuginde Catherine Search and Rescue Force-paraden. Efter at have overværet paraden hilste parret på tidligere og nuværende ansatte ved en reception. Nogle af disse havde tidligere samarbejdet med prins William under hans tid som redningspilot.

Ansatte hyldede basen

Dagen var også et formelt farvel til RAFs eftersøgnings- og redningsaktioner i England gennem 75 år. Dermed var der en oplagt mulighed for, at ansatte og deres familier kunne hylde basens indsats. Hertugparret havde ladet børnene, prins George og prinsesse Charlotte, blive derhjemme.
Hertuginde Catherine.
Hertuginde Catherine.
Foto: All Over/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden