Prins William og Kate deler spændende nyt med Harry og Meghan

Hertuginde Meghan, prins Harry, prins William, hertuginde Catherine

Hertuginde Meghan, prins Harry, prins William, hertuginde Catherine

Foto: Mega
De to britiske prinsepar, prins William & hertuginde Catherine og prins Harry & hertuginde Meghan, samarbejder tæt omkring et nyt, fælles projekt.

Den sidste uge har været travl for den yngre generation i den britiske kongefamilie.

Prins Harry og hertuginde Meghan er blevet forældre for første gang, og Harry tog allerede tre dage efter fødslen af parrets søn på job i Holland.

To power par

I samme uge var prins William og hertuginde Catherine på officielt besøg i Wales.

Alligevel har de to power-par haft overskud til også at lancere et spændende fællesprojekt gennem deres kongelige fond Royal Foundation’s Heads Together initiativ.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Tilbyder hjælp

Prinseparrene har således på hver deres Instagram-profil offentliggjort nyheden om den nye hotline "Shout" i England, hvor man kan kontakte frivillige døgnet rundt og få hjælp, hvis man har psykiske problemer. 

Prins Harry og hertuginde Meghan forklaret på deres Instagram-profil, at de allerede sidste år støttede op om projektet ved at invitere samarbejdspartnere på projektet ind på Kensington Palace til et møde.

I november sidste år var prins William, hertuginde Catherine, hertuginde Meghan og prins Harry også på et overraskelsesbesøg hos en gruppe Shout-frivillige.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden