Onsdag, 19. januar 2011 - af af Jan Bergman

Prins William og Kate vil give bryllupsgaverne væk

Det forelskede royale par har en stor og spektakulær dag foran sig, når de bliver viet i Westminster Abbey den 29. april.
Det forelskede royale par har en stor og spektakulær dag foran sig, når de bliver viet i Westminster Abbey den 29. april.
William og Kate laver om på traditionerne og frasiger sig gaver til brylluppet den 29. april.

Prins William og Kate Middleton har deres egen måde at gøre tingene på, og det gælder i høj grad også deres kommende bryllup, der på flere områder bryder med traditionerne.

Som tidligere skrevet her på billedbladet.dk, ønsker Kate og William at holde bryllupsudgifterne nede på et niveau, der ikke tidligere er set i det britiske kongehus.

Også når det kommer til bryllupsgaverne, tænker Kate og William anderledes og bryder med traditionerne.

Ifølge Mail Online ønsker det kommende brudepar, at deres bryllupsgaver i stedet bliver doneret til velgørenhed.

Parret tager i mod gaver fra den nærmeste del af familien, men de resterende bryllupsgæster bliver høfligt bedt om at afgive en fortrolig donation til et velgørende formål.

Kongehuset vil udarbejde en liste med godkendte velgørende formål, en liste der endnu ikke er på plads. Men ifølge Mail Online forventes det, at der strømmer flere hundrede tusinde pund ind I den gode sags tjeneste.

En kilde udtaler, at både William og Kate føler de har nok i forvejen, og parret synes det kunne være rart med en velgørende donation i stedet for gaver.

Alle donationer er fortrolige og gæsterne til brylluppet den 29. april, får detaljeret vejledning sammen med invitationerne, der forventes at blive sendt ud i løbet af næste måned.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden