8. maj. 2019
Af Marianne Singer

Prins William og Kates søde hilsen til Harry og Meghan

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/rexfeatures_10230696f.jpg
Foto: Mega
Prins William kunne ikke lade være med at komme med en kærlig, drillende bemærkning til sin lillebror, prins Harry, der netop er blevet far.

En usædvanlig veloplagt prins William sagde sammen med sin ligeså sprudlende hustru, hertuginde Catherine, sine første ord til pressen om de nybagte forældre, prins Harry og hertuginde Meghan, og deres nyfødte søn, da de var med til at lancere velgørenhedssejladsen The King's Cup Regatta i London.

Vi er så glade

- Vi er så glade, virkelig glade, og ser frem til at se dem en af de kommende dage. Jeg er meget glad for at kunne byde min bror velkommen i "søvn-underskuds-klubben", som forældreskabet jo er, lød det kærligt-drillende fra prins William, der også fortalte, at han havde masser af gode råd til sin bror og ønsker ham alt det bedste.

En særlig tid

- Jeg håber, at de i de næste dage kan finde sig til rette i deres nye roller og nyde at have fået en ny dreng i familien med al den glæde der følger med, sagde prins William.

Også hertuginde Catherine er utrolig glad på sin svoger og svigerindes vegne.

- Det er en helt særlig tid. Og Louis og Charlotte (prinseparrets to yngste børn, red.) har lige haft fødselsdag. Det er sådan et godt tidspunkt på året at få en baby. Foråret er i luften. Som William sagde, så ser vi frem til at møde ham og finde ud af, hvad han skal hedde. Så det er virkelig spændende for dem begge og vi ønsker dem alt godt. De næste uger er altid lidt overvældende, så vi ønsker dem alt det bedste.

BILLED-BLADET i denne uge

I BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 9. maj 2019, kan du læse alt om prins Harry og hertuginde Meghans store babylykke.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb19-forsider.jpg
Foto: Billed-Bladet

Læs mere om: