21. mar. 2016
Af Juliane Olsen

Prins William og prins Harry ærer afdøde prinsesse Diana med mindehave

Prins William og prins Harry
Prins William og prins Harry har sagt god for, at der kan opføres en mindehave til ære for afdøde prinsesse Diana.
Foto: AOP
Nu er der planer om, at der skal opføres en mindehave til ære for afdøde prinsesse Diana ved prins William og prins Harrys barndomshjem.
Prins William og prins Harry har nu givet deres støtte til, at der kan opføres en mindehave til ære for afdøde prinsesse Diana. Den skal ifølge hellomagazine.com opføres, hvor prinsessen tidligere boede med sine sønner - nemlig Kensington Palace i London. Prins William og prins Harry har begge deres base i London på slottet, hvor prins Harry er tildelt en mindre afdeling. LÆS MERE: Prins William: Sorg er det mest smertefulde, et barn kan opleve

Prinsesse Diana bliver æret

Prins William, hertuginde Catherine og deres børn, prins George og prinsesse Charlotte, bor til gengæld i Apartment 1A. Udspillet om en mindehave kommer fra fonden Historic Royal Palaces, der varetager de offentlige områder ved slottet. Mindehaven vil blive blot en af de mange måder, hvorpå prinsessens liv er blevet mindet, og næste år – i 2017 – vil 20-året for hendes død blive markeret.

Prins Harry tænker på prinsesse Diana

Tiltaget kommer kort tid efter, at prins Harry i et interview i det amerikanske TV-program ”Good Morning America” ytrede, at han ønsker at gøre sin mor stolt. - Jeg håber, at hun kigger ned, du ved, med tårer i øjnene og er utrolig stolt af det, vi har udrettet, tænker jeg, sagde han tidligere på ugen. Historic Royal Palaces har desuden også offentliggjort et jobopslag, hvor der søges efter en gartnerelev til det spændende projekt.
Prinsesse Diana, prins William og prins Harry
Foto: AOP
null

Læs mere om: