17. nov. 2017
Af Henrik Salling

Prins William og prins Harry har roller i ny Hollywood-film

Prins Harry, prins William
Prins Harry, prins William
Foto: All Over
I den kommende Star Wars-film medvirker flere store stjerner forklædt som soldater.

Når den kommende Star Wars-film rammer biograferne, er det med to helt særlige stjerner på rollelisten. De to engelske prinser, William og Harry, spiller nemlig med i filmen, som forventes at få premiere i midten af december.

Biografpublikummet skal dog ikke forvente at se de to prinsers ansigter i filmen. Ja, faktisk vil publikum næppe opdage det, når William og Harry toner frem på skærmen. De to brødre spiller nemlig to såkalte "stormtroopers". Inkarnerede Star Wars-fans vil vide, at der er tale om maskerede soldater, og det vil derfor ikke være muligt at genkende de to prinser.

https://imgix.billedbladet.dk/18.03036878_2.jpg
Foto: All Over

Prinserne besøgte filmstudiet

I april måned besøgte prinserne Pinewood Studios i London. Her fik de to brødre lejlighed til at hilsen på nogle af de andre medvirkende, blandt andre Chewbacca, som kvitterede med kæmpe knus til de to prinser.

Andre store stjerner har små ”ubetydelige” roller i filmen. Således medvirker Tom Hardy og Gary Barlow fra popbandet Take That i det, der helt sikkert bliver et hit verden over.

Nyheden om de to prinsers filmdebut blev røbet af John Boyega - en af filmens hovedrolleindehavere - under et interview med filmbranchens nyhedsmagasin, The Hollywood Reporter. Ifølge bladet optræder prinserne sammen med Tom Hardy og Gary Barlow i en scene, hvor de fire stormtroppes står samlet om filmens stjerne, John Boyega.

https://imgix.billedbladet.dk/18.03036875_2.jpg
Prins Harry, prins William
Foto: All Over

Læs mere om: