27. dec. 2015
Af Maria Rode Olsen

Prins William og prins Harry spillede fodbold med lokalt hold

prins william og prins harry
Prins William og prins Harry.
Foto: AOP
Juleaftensdag gav de to engelske prinser den gas på en lokal fodboldbane, da de spillede en velgørenhedskamp i West Norfolk.

Prins William og prins Harry startede juledagene med en velgørenheds fodboldkamp i byen Sandringham, hvor den royale familie tilbringer julen. Det skriver dailymail.co.uk.

Prinserne, der normalt spiller på hvert sit hold til sådanne kampe, slog sig sammen på den lokale pubs hold i år, og hjalp dem til en flot 4-1 sejr.

Hverken prins William eller prins Harry scorede dog nogen mål og måtte se sig slået af et kun 13-årigt talent, der scorede holdets tre første mål.

Prins William skadet

Før den store kamp sørgede begge prinser for at varme godt op med løb, armbøjninger og sprællemænd.

Prins William slap dog ikke helt for skader og begyndte at halte en smule i anden halvleg, da han havde været i nærkamp om bolden med en anden spiller.

Prinsen kom sig heldigvis hurtigt og kunne spille kampen færdig med sin bror og resten af holdet i de gul- og sortstribede trøjer.

Velgørenhedskampen er en årlig begivenhed for de to prinser juleaftensdag, og det var et glædeligt gensyn med prins William, der desværre var forhindret i at deltage sidste år.

prins william og prins harry
Prins William og prins Harry jublede med resten af holdet, når de scorede.
Foto: AOP

Læs mere om: