Prins William og prins Harry til venindes bryllup

Prins Harry og prins William til bryllup i Malmesbury Abbey.

Prins Harry og prins William til bryllup i Malmesbury Abbey.

AOP
I weekenden fulgtes de to kongelige brødre, prins William og prins Harry, til celebert bryllup.

Malmesbury Abbey, et par timers kørsel vest for London, var den smukke kulisse ved weekendens eventyrbryllup mellem Victoria Inskip og Robert Davies-Jones. Victoria eller ‘Tor’, som hendes venner kalder hende, er en gammel veninde af prins William og prins Harry, og hendes bror, Tom Inskip, der går under kælenavnet ‘Skippy’, er så vidt vides prins Harrys bedste ven.

Så det var ikke overraskende, at prins William og prins Harry begge var med til brylluppet sammen med toppen af det britiske jetset, heriblandt en anden god ven, Guy Pelly, som tidligere i år blev gift i Memphis i USA. Det bryllup var de to prinser også med til, sammen med deres to kusiner, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice.

Artiklen fortsætter under billedet...

Victoria Inskip og Robert Davies-Jones.
Foto: AOP

Victoria Inskip og Robert Davies-Jones.

Victoria Inskip har været Harry og Williams veninde siden teenageårene, hvor hun bl.a. var med til at feste sammen med prins Harry i kælderen under hans barndomshjem, Highgrove, i prinsens vilde ungdom. Hun har for nylig arbejdet som fundraiser for Sentebale, en velgørenheds-organisation, som prins Harry og prins Seeiso af Lesotho sammen har startet for at hjælpe sårbare børn i Lesotho.

Der var dog et vigtigt ansigt, som man kiggede forgæves efter. Hertuginde Catherine, prins Williams gravide frue, har det tilsyneladende stadig så dårligt i starten af sin graviditet, at hun ikke var med til brylluppet. Det til trods for, at de britiske aviser rapporterer, at hun forbereder sig på snart at vende tilbage til sine arbejdsopgaver.

Hvis Catherine var dukket op, kunne hun have småsnakket med to af prins Williams ekskærester: Olivia Hunt og Rose Farquhar.

Foto: AOP

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden