Mandag, 25. maj 2020 - af Christinna Braun

Prins William om at blive far: Minderne om Diana kommer stormende tilbage

Prins William og hertuginde Catherine med lille nyfødte prins Louis. Til højre ses prinsesse Diana med lille prins William. 

Prins William og hertuginde Catherine med lille nyfødte prins Louis. Til højre ses prinsesse Diana med lille prins William. 

Foto: MEGA
Efter fødslerne af prins Williams tre børn er minderne om Diana kommet stormende tilbage. Det fortæller prinsen i en ny dokumentar.

- Det er et af de mest fantastiske øjeblikke, men det er også et af de mest skræmmende øjeblikke.

Sådan fortæller prins William om det at blive far. Det gør han i en helt ny dokumentar, hvor han åbner op om, hvordan det var at få børn, og hvordan følelserne derfra mindede ham om hans mor prinsesse Diana, der tragisk døde i 1997. Det skriver mediet Express.

I dokumentaren ”Football, Prince William and our Mental Health” følger man prins William, der sætter fokus på, at mænd skal blive bedre til at tale om deres mentale helbred. Prins William bruger i kampagnen fodbold til at få mændene i tale. 

Følelserne kommer stormende tilbage

En af de fodboldspillere, prins William taler med i dokumentaren, fortæller, at det har påvirket ham meget, at hans far var fraværende, da han voksede op. Det kunne prins William genkende fra sit eget tab af sin mor, prinsesse Diana.   

 

- Jeg tror, at når du har været igennem noget traumatisk i livet – ligesom du sagde, at din far ikke var i nærheden, og min mor døde, da jeg var ung – så vil dine følelser komme stormende tilbage, fordi det er en anden livsfase, sagde prins William til fodboldspilleren i dokumentaren ifølge Express.

En god støtte i Catherine

Prins William fortæller yderligere, hvordan det til tider kan virke overvældende på ham, men at han til gengæld har en fantastisk støtte i hustruen hertuginde Catherine.

De to har sammen børnene prins George, 6, prinsesse Charlotte, 5, og prins Louis på to år.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden