28. feb. 2016
Af af Marianne Singer

Prins William om prinsesse Charlotte: Hun er meget nem og sød

Prins William
Prins William.
Foto: AOP
En veloplagt prins William fortalte om sine to dejlige børn, prins George og prinsesse Charlotte, til et rugby-arrangement i Wales.
Prins William og hertuginde Catherine nyder at være forældre til deres to små krudtugler, to-årige prins George og prinsesse Charlotte på ni måneder. Helt fra begyndelsen har prins William og hertuginde Catherine gjort en indsats for at give deres børn en rolig opvækst uden for megen opmærksomhed fra offentligheden. Og det er lykkedes prins William og hertuginde Catherine godt med base i skiftevis Kensington Palace i London og deres landssted Anmer Hall i Norfolk. LÆS MERE: Prins William fortæller om lille Charlotte

Prins William åbnede op om børnene

Det er også i det naturskønne Norfolk, at prins George går i en lokal børnehave. I forbindelse med en reception arrangeret af Welsh Rugby Charitable Trust på Principality Stadion i Wales fredag åbnede prins William, ifølge Daily Mail, lidt op for, hvordan det går derhjemme med prins George og prinsesse Charlotte. - Det går rigtig fint. Der har endnu ikke været brækkede knogler, men de forsøger - de løber rundt og skubber til ting og hopper, lød det med et glimt i øjet fra prins William.

Der kommer til at være drama

Senere jokede prins William videre. - Please, fortæl mig, at det bliver nemmere. Charlotte er meget nem og meget sød - men alle fædre siger til mig: "Bare vent og se, når de bliver ni år eller 11 år, så går det amok". Jeg ser frem til det. Der kommer til at være noget drama.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her

Læs mere om: