Prins William om sin søn: Mit liv har fået en dybere mening

Prins William og prins George.

Prins William og prins George.

AOP
Den britiske prins, som mistede sin mor i 1997, har fundet meningen med livet, efter han er blevet far til prins George.

Tirsdag den 22. juli kan prins Williams søn, prins George, fejre sin etårs fødselsdag, og det at blive far er et af de største lyspunkter i den britiske prins’ liv – et liv som har været ramt af tragedie.

I august 1997 døde prins Williams mor, prinsesse Diana, og i denne uge mødte han de unge virksomhedsledere Rob og Paul Forkan på Buckingham Palace, som mistede deres mor under tsunamien i Indien i 2004.

Her fortalte prinsen, at hans liv havde fået mening, efter han havde giftet sig med hertuginde Catherine og havde fået en søn.

Nødt til at komme videre

- Han sagde, at han mistede sin mor som 15-årig, men at der var en dybere mening med det hele, og at man bare var nødt til at ryste det af sig og komme videre, siger Rob Forkan til magasinet People og tilføjer:

- Han har sin egen familie nu – for ham, er det det, der er meningen med livet.

Forkan-brødrene har hædret deres forældre ved at bygge børnehjem, som de har finansieret ved at sælge badesandaler, der er lavet af deres firma, Gandys.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden