3. jul. 2019
Af Dorte Quist

Prins William overraskede på sin mors 58-års fødselsdag

Prins William.
Prins William.
Foto: Mega
Kom ud af slottet og hilste på englændere, der holdt minde-vagt ved Kensington Palace, hvor prinsesse Diana boede.

En lille gruppe englændere, der holdt minde-vagt udenfor den kendte port ind til Kensington Palace i anledning af prinsesse Dianas 58-års fødselsdag, fik deres livs overraskelse, da Dianas ældste søn, prins William, pludselig stod midt blandt dem klokken syv om aftenen på mindedagen.

Prinsen, der selv bor på Kensington Palace i dag med sin familie, var stille og roligt kommet ud ad den lille dør ved siden af sammen med blot et par sikkerhedsfolk, fordi han gerne ville hilse på dem, der trofast år efter år holder minde-vagt for hans mors minde.

Prins William tydelig berørt

Prinsen talte med de seks mennesker, der havde sat blomster, billeder og lys op ved porten for at mindes prinsesse Diana, der døde for 22 år siden.

I samtalen med englænderne fortalte prins William, at han godt vidste, at der hvert år på hans mors fødselsdag kom folk for at mindes hende ved porten, og at han også i år havde set dem stå ved porten.

Prins William gav hånd til hver af de seks personer flere gange, og han var tydeligt berørt, da de forklarede ham, at de kom hvert år for at holde prinsessens minde i live for de nye generationer af englændere, som nu er ved at vokse op og som ikke har kendt prinsesse Diana.

Efter syv minutter begyndte der at samle sig flere mennesker omkring pirnsen, og så fortrak han igen lige så stille ind bag porten til Kensington Palace.

Læs mere om: