24. apr. 2015
Af dkeditorial

Prins William på seks ugers barselsorlov

Prins William og hertuginde Catherine
Prins William og hertuginde Catherine
All Over Press
Den kommende far til to har færdiggjort sin helikopteruddannelse hurtigere end forventet, og prins William kan derfor bruge tiden sammen med sin meget højgravide kone.

Prins William har færdiggjort første del af sin helikopteruddannelse i så god tid, at han nu kan holde seks ugers barselsorlov sammen med sin meget højgravide hustru, hertuginde Catherine, og sønnen prins George.

Det skriver The Telegraph.

- Prinsen har færdiggjort første del af sin luftambulance-træning tidligere end forventet. Det skyldes en kombination af, at prinsen har klaret sig godt, og at der har været godt flyvevejr. Det har betydet, at flyvetræningen har kunnet gennemføres hurtigere end planlagt, siger en talsmand for prinsen ifølge avisen.

LÆS OGSÅ: Barselsgave til den ny prins eller prinsesse beslaglagt

Prins William kan være med til fødsel

Hans hustru, hertuginde Catherine, kan føde parrets andet barn, hvornår det skal være.

Engelske medier havde ellers flere gange spekuleret i, om den vordende far ville kunne nå fra sin helikopterskole ind til St. Mary's Hospital midt i London, hvis Catherine pludseligt fik veer.

Men det behøver hverken prins William eller hertuginden at bekymre sig om nu.

Prins William skal nu først tilbage på skolebænken til den allersidste fase af sin uddannelse 1. juni.

Hele hospitalet er klar

Hertugindens præcise terminsdato kendes ikke, men hun har selv fortalt, at den er i slutningen af april.

Hele hospitalet er dog også gjort klar til den kongelige fødsel, således er der allerede opsat afspærringer op, ligesom der er gjort klar til pressen.

Og allerede nu har adskillige royale fans slået sig ned foran hospitalet i håb om at få et glimt af den lille ny prins eller prinsesse, når det stolte forældrepar formodentligt kommer ud og viser vidunderet frem.

LÆS OGSÅ: Fans har allerede taget opstilling foran hospital

Læs mere om: