Prins William roser kenyansk indsats mod krybskytteri og uddeler pris

Prins William arbejder for truede dyrearter.

Prins William arbejder for truede dyrearter.

All Over Press
Prins William har, som protektor for Tusk Trust, uddelt en pris til en kenyansk parkbetjent, der er chef for anti-krybskytte-indsatsen og dermed arbejder med et område, som står prinsens hjerte nær.

Prins William er vild med Afrika, som han i en dokumentar på TV-kanalen Sky 1 kaldte sit "andet hjem", og prinsen arbejder utrætteligt for at stoppe handlen med og jagten på udrydningstruede dyr.

Derfor er hans protektion for organisationen Tusk Trust et perfekt match.

Organisationen arbejder nemlig med at beskytte dyreliv og med at lære de lokale at bevare deres naturmæssige arv.

LÆS MERE: Prins William: Charlotte er en fryd - George er en lille krudtugle

Prins William: Det er en helt særlig indsats

Det var i sin egenskab som protektor, at prins William uddelte "Tusk Wildlife Ranger Award" til den kenyanske parkbetjent Edward Ndiritu.

Edward Ndiritu, der er chef for anti-krybskytteri-indsatsen i Lewa Wildlife Conservancy, som ligger i Kenya, blev valgt som modtager for sin indsats mod krybskytteri.

- Må jeg benytte anledningen til personligt at lykønske dig med denne meget fortjente pris og til at takke dig for den helt særlige indsats, du og dit team i Lewa Wildlife Conservancy yder for både at bevare og beskytte dyrelivet og den øgede sikkerhed for de landlige samfund i det nordlige Kenya, skrev prins William i et brev til Edward Ndiritu, oplyser Hello Magazine.

LÆS MERE: Prins William begynder som fuldtids-ambulancepilot

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden