Prins William sparker gang i baby-rygterne

Prins William og hertuginde Catherine i New Zealand.

Prins William og hertuginde Catherine i New Zealand.

Foto: AOP
Hertuginde Catherine og prins William er på besøg i New Zealand, hvor en særlig kommentar har fået spekulationer i gang.

Det unge, royale par prins William og hertuginde Catherine er for øjeblikket i New Zealand, og med sig har de deres knap ni måneder gamle søn prins George.

De møder mange lokale, royale fans på deres rundrejse, og tilsyneladende har prins William ladet et par ord falde til en af dem, der kunne pege i retning af, at planer om endnu en familieforøgelse måske snart bliver realiseret.

Det skriver flere britiske medier, deriblandt Daily Mail.

Den newzealandske regering har betænkt lille prins George med et uldent sjal, som er strikket af newzealandske Cynthia Read, og da hun overrakte det til prins William, takkede han varmt for gaven og sagde ifølge hende: ”Det kan være, du snart bliver nødt til at lave et mere”.

Og det har således fået sat gang i rygterne om, at prins William og hertuginde Catherine muligvis har planer om at forsøge at gøre prins George til storebror inden længe.

Avisen Daily Mail påpeger dog, at eftersom hertuginde Catherine var invalideret af graviditetskvalme i starten af sin sidste graviditet – og var indlagt på hospitalet i flere dage – er der ikke meget, der tyder på, at hun allerede er gravid igen.

Læs også: Kates kvalme hærger videre

Læs også: Baby-jubel i England - Kate er gravid

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden