Fredag, 16. august 2013 — af Dorte Quist

Prins William sprudler i interview om sønnen

Prins William med prins George
Prins William
Foto: AOP
Den nybagte far var i superhumør, da han blev interviewet for første gang siden hans søn blev født.

Prins William har givet sit første interview, siden han blev far 22. juli. Den stolte far talte med CNNs journalist Max Foster, som en del af et dokumentarprogram med titlen "Prins Williams passioner: Ny far, Nye håb", der bliver sendt på CNN 15. september.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I programmet bliver der specielt fokus på prinsens lidenskab for Afrika - hvor han i øvrigt også valgte at fri til sin Kate i 2010 - og på hans drømme om at redde nogle af verdens truede dyrearter. I programmet fortæller prinsen bl.a., at han håber, at hans egen søn en dag også vil opleve de samme Afrika, som han selv og broderen Harry oplevede som unge drenge.

Den nybagte far reflekterer i programmet også over de uger, der er gået, siden han blev far, og hvordan forældreskabet har forandret ham.

Mens prins William to uger efter fødslen måtte begynde at arbejde igen, så har hertuginde Catherine siden fødslen befundet sig hos sine forældre i Berkshire, hvor hun kun koncentrerer sig om at knytte bånd til sin lille, nyfødte søn.

Da der blev spurgt til den lille baby i interviewet, jokede prins William med, at han "var meget højlydt og havde et ekstremt godt udseende", og tilføjede så, at der kun "havde været ganske få søvnløse nætter, men at sønnen nu sover meget bedre".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden