Prins William stopper som helikopterpilot

Prins William og hertuginde Catherine.
Prins William og hertuginde Catherine.
Foto: AOP
Hertuginde Catherine kan se frem til fred i sjælen, efter hendes mand har meddelt, at han indstiller sin pilotkarriere.

Han skal snart være far, men om det er den egentlige grund til, at Englands Prins William stopper sin karriere som helikopterpilot, melder historien ikke umiddelbart noget om. Men faktum er, at Prins William påtænker at afvikle sit job som redningshelikopter-pilot før tid, og han kan være helt sikker på, at han har sin kones fulde opbakning i den beslutning.

Ifølge Sunday Express har hertuginde Cathrine tidligere betroet en anden militær-frue, at det er hårdt for hende hver gang hendes William er ude for at redde liv. Hun er dybt bekymret og frygter det værste hver gang.

Og ifølge en rapport udarbejdet af det amerikanske direktorat for transportsikkerhed har den gravide hertuginde grund til bekymring. Rapporten slår nemlig fast, at man i en redningshelikopter sidder på verdens farligste arbejdsplads. Her forekommer dødsulykker oftere end andre steder.

Hvornår prins William har fløjet sin sidste tur er endnu uvist, men i hvert fald har han i nærmeste fremtid tænkt sig at vie sit liv fuldt ud til familien og sine royale forpligtelser.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden