Prins William stopper som helikopterpilot

Prins William

Prins William

Foto: AOP
Prins William vil koncentrere sig fuldtids om sit kongelige job - og har sendt en smuk farvel-hilsen til sine kolleger.

Det er formentlig til prins Georges store sorg, at hans far, prins William, i næste uge stopper som helikopterpilot hos redningsselskabet East Anglian Air Ambulance i det østlige England. Den lille prins har været voldsomt fly-interesseret hele sit liv på grund af sin fars job.

Men siden dronning Elizabeth fyldte 90 år forrige år og meddelte, at hun ville trappe lidt ned på sin arbejdsmængde, har det været kendt, at prins William, ville stoppe med sit private job og i stedet fokusere 100 % på sit kongelige job og på den måde aflaste sin kongelige farmor.

Prins George og prins William
Foto: AOP

Prins George og prins William

Prinsen begyndte sit arbejde som helikopterpilot hos redningstjenesten East Anglian Air Ambulance i marts 2015, og forud arbejdede han i næsten fem år i RAF’s redningsstyrke.

I et åbent brev for nylig i Eastern Daily Press roste prinsen sin kollegaer i EAAA.

 

- Gennem to år har jeg fra hele regionen mødt mennesker, som befandt sig i de mest desperate omstændigheder. Som en del af et team har jeg været inviteret ind i folks hjem og delt ekstremt bevægende øjeblikke, lige fra lettelse over at vi kom med hjælp - til den rene og skære sorg. Jeg har oplevet utroligt professionelle læger og paramedicinere, som har reddet folks liv. Disse oplevelser har indgydt mig en stor respekt for de mænd og kvinder, som arbejder i redningstjenesten.

Prins William har sidste arbejdsdag på torsdag i næste uge, og tjenesten slutter med, at han bliver fotograferet sammen med sine mange kollegaer på redningsstationen.

Prins William og hertuginde Kate flytter til byen

Prins William stopper som helikopterpilot samtidig med, at han og hertuginde Catherine og deres to børn, prins George og prinsesse Charlotte, flytter deres primære hjem fra landstedet Anmer Hall i Norfolk til Kensington Palace i London, samt at prins George begynder i skole til september i London. 

Prins William
Foto: AOP

Prins William

 

LÆS MERE: Prins William: George blev alt for forkælet på sin fødselsdag

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden