18. jul. 2017
Af Juliane Olsen

Prins William tabte til lille fodboldstjerne

Prins William
Prins William
Foto: AOP
Da prins William bød op til fodboldkamp under besøg på en fodboldskole, fik han kamp til stregen af en meget ung og ihærdig spiller.

Den 35-årige prins William skal måske satse på polosporten fremover, for i hvert fald havde han ikke en chance, da han for nyligt stod på fodboldmål.

En kommende fodboldstjerne fra den britiske fodboldskole Wildcats Girls scorede nemlig et klart mål med ham som målmand.

I en video offentliggjort af Kensington Palace tog en lille pige et straffespark, mens prins William forsøgte at stoppe hende uden held.

Prins William grinede

Den lille pige tog nemlig et hurtigt spark, og hun scorede uden problemer mod den kommende britiske konge.

Prins William kunne selvfølgelig ikke lade være med spøgefuldt at grine af sig selv, og mon ikke han undgik at kaste sig helt så hårdt ind i kampen, som han kunne have gjort.

Den lille pige løb i hvert fald derfra med et stort smil på læben, og det britiske hof har lagt videoen ud med lidt baggrundsviden om prins Williams besøg.

Fodboldskolen skal udvikle talent

”Prins William står på mål under en bolddyst med et hold fra Wildcat Girls’ Football programme”, fremgår det af billedteksten.

Fodboldskolen er dannet af den britiske fodboldunion og har til formål at inspirere piger i alderen 5-11 år til at spille fodbold.

Her skal de udvikle deres talent og forhåbentligt få en livslang kærlighed til sport, og prins William fik altså en snak samt en fodbolddyst med pigerne.

Læs mere om: