Prins William: Tak for jeres varme

Prins William og hertuginde Catherine.

Prins William og hertuginde Catherine.

Foto: AOP
Hertuginde Catherine, prins William og prins George rejser snart hjem igen.

Prins William, hertuginde Catherine og prins Georges besøg i New Zealand og Australien, der blev indledt mandag 7. april, lakker mod enden. Fredag autralsk tid sætter de igen kursen mod Storbritannien.

Ved et stort arrangement i Parlamentet hos den australske premiereminister, Tony Abbot, med 600 inviterede gæster, holdt prins William en afskedstale, hvor han på sine egen og sin hustrus vegne takkede for opholdet “downunder”.

Vidunderlige minder

Prinsen sagde, at han og hans familie vil forlade Australien med mange gode minder, og at de vil se frem til engang at komme tilbage.

Prins William sagde i sin tale, at hans hustru havde givet ham besked på at sige, at hun havde forventet, at Australien ville være vidunderlig at besøge, og det er lige hvad det har været. Hertuginde Catherines forventning til besøget havde forvandlet sig til stor beundring.

- Catherine, George og jeg vil forlade Australien modvilligt i morgen. Tak for den varme og generøsitet I har vist os under vores besøg. Vi rejser med vidunderlige minder og George rejser med sin nuttede wombat (et tøjdyr, red.), som han allerede tygger kærligt på, sagde prins William blandt andet i følge The Telegraph.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden