Torsdag, 19. marts 2020 - af Marianne Singer

Prins William taler om sin frygt der blev til virkelighed

prins william
Prins William. 
Foto: Mega
Prins William taler fra hjertet i video-budskab til nationen.

Europas kongelige følger lige nu myndighedernes anbefalinger omkring coronavirus og støtter op om deres befolkning. 

Således også prins William, der har udsendt et video-budskab om den nuværende coronavirus-situation på Kensington Palaces Instagram-profil

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vigtig appel

Prins William appellerer i videoen til, at man støtter op om organisationen The National Emergencies Trust, der søger midler til lokale velgørenhedsindsatser, der hjælper mennesker ramt af coronavirus. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg sagde ved lanceringen af den (The National Emergencies Trust, red. ) sidste år, at jeg frygtede den dag, den blev nødvendig. Desværre, med spredningen af Covid-19, er denne dag kommet hurtigere end nogen af os havde troet, lød det blandt andet fra prins William.

Taknemmlige prins William

- Men nu, mere end nogensinde, er jeg taknemmlig for, at The National Emergencies Trust eksisterer. Den vil sikre, at hjælpen kommer ud til dem rundt omkring i Storbritannien, der har mest brug for den, så hurtigt og effektivt som muligt. Og den vil hjælpe med at sikre, at alle vores indsatser for at komme igennem denne udfordring bliver kanaliseret på den bedste måde, sagde endvidere. 

The National Emergencies Trust samarbejde med britisk Røde Kors og er støttet af både medier og erhvers- og regeringsorganisationer. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden