Prins William: Vi tænker stadig på jer

Prins William.

Prins William.

Arkivfoto: MEGA
For prins William betyder det meget, at britiske soldater i udlandet føler sig værdsatte.

Prins William har hyldet britiske soldater udsendt på mission i udlandet, og han understregede i den forbindelse, at nationen var dem taknemmelig for deres indsats.

Prins William talte med soldater

Via et videolink talte William i anledning af Remembrance Day, som er mindedagen for britiske faldne i de store krige, med udsendte i lande som Somalia og Qatar.

Tænker på jer

- Jeg håber, I ved, at vi stadig tænker på jer allesammen og på det vigtige arbejde, I udfører, og at alle er dybt taknemmelige, lød det blandt andet fra prins William, der selv har været udsendt.

I løbet af video-samtalen med et par udsendte soldater blev William i øvrigt rost for sin indsats som helikopterpilot i en aktion mod narko-smuglere i Caribien i 2008.

Beslaglagde stoffer

Missionen var William en aktiv del af, mens han var ombord på fregatten HMS Iron Duke, og man beslaglagde ulovlige narkotiske stoffer til en markedsværdi af næsten en halv milliard kroner.

Ville ikke selv nævne det

- Jeg ville ikke selv nævne det, men jeg er glad for, at I stadig kan huske det, kom det med et skævt smil fra prins William, der helt tydeligt nød den friske stemning midt i alt det højtidelige.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden