Tirsdag, 17. november 2015 — af Ulrik Ulriksen

Prins William viser sin støtte til franskmændene

Prins William lader sig ikke stoppe af terror
Prins William lader sig ikke stoppe af terror og er derfor blandt tilskuerne på Wembley, når England og Frankrig spiller venskabskamp tirsdag aften. 
Foto: All Over Press
Prins William vil ikke lade sig styre af terrorfrygt - og derfor er prinsen på plads blandt tilskuerne, når det engelske landshold tirsdag tager imod Frankrig i en venskabskamp.

Når England og Frankrig mødes i fodboldlandskamp på Wembley i London tirsdag aften, er prins William på tilskuerpladserne. 

Normalt ville han kun bakke op om sine landsmænd på banen, men denne kamp er noget helt specielt, for denne gang bakker William også op om Englands sportslige modstandere. 

LÆS MERE: Prins William: Sorg er det mest smertefulde et barn kan opleve

Tragisk aften på Stade De France

Det er den første landskamp for Frankrig siden den tragiske fredag aften, da bomber og terrorister gjorde det store parisiske stadion Stade De France til et uhyggeligt sted midt under venskabskampen Frankrig-Tyskland.

Både ved Stade De France og flere andre steder i Paris blev uskyldige mennesker ofre for terroristers kugler og sprængladninger. 

SE BILLEDERNE: Brødrene prins William og prins Harrys store udvikling

Prins William frontfigur for fodboldforbundet

I forbindelse med aftenens fodboldkamp med Frankrig som gæster på det engelske nationalstadion har det været vigtigt for prins William, som frontfigur for det britiske fodboldforbund, at holde fanen højt og vise de franske fodboldspillere, tilrejsende franske fans og hele Frankrig sin støtte i en svær tid. 

For et par af de franske landsholdsstjerner er det i øvrigt en særlig svær tid på et helt personligt plan.

Profilerne Lassana Diarra og Antoine Griezmann er i høj grad påvirket af terrorangrebet. Diarra mistede sin kusine den tragiske fredag 13. november, mens Griezmanns søster mirakuløst slap væk fra de vildt skydende terrorister under en rockkoncert i spillestedet Bataclan.

Prins William skulle egentlig ikke have set netop denne venskabskamp fra sin plads i VIP-logen på Wembley, men ifølge kilder tæt på ham, følte han det som sin pligt at være til stede og vise, at terror ikke kan tvinge hverken fodboldfans eller nogen andre i knæ. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden