Tirsdag, 19. oktober 2021 - af Malan Joensen

Prinsesse Annes fantastiske lilla outfit: Her har du set det før

Sammen med dronning Elizabeth var prinsesse Anne på opgave i Westminster Abbey.

Da prinsesse Anne, 71, for nyligt var på officiel opgave med dronning Elizabeth, 95, var hun iført et outfit i skønne, lilla nuancer. 

Den kongelige duo var til gudstjeneste i Westminster Abbey for at markere 100-års jubilæet for Royal British Legion. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frakken, der ser ud til at være i uld, har en flot og iøjenfaldende detalje i form af at der på en øverste del af kraven er anvendt stof i en mørkere farve, og de to forskellige nuancer går igen i hattebåndet på den matchende lille hat. 

Ved gudstjenesten i Westminster Abbey så det ud til, at prinsesse Anne havde en mørkelilla bluse på inden under frakken, mens hun ved andre lejligheder f.eks. har haft et tørklæde om halsen.

Ved den traditionelle julegudstjeneste i St Mary Magdalene Church i Sandringham, hvor store dele af den britiske kongefamilie normalt deltager, når altså ikke coronavirus sætter en stopper for fremmødet, var prinsesse Anne den 25. december 2019 også iført den fantastiske frakke sammen med den matchende hat. 

Hertil værnede hun sig mod vinterkulden med et elegant hvidt og lilla tørklæde.

Da prinsesse Anne den 25. april i år sammen med ægtemanden Sir Timothy Laurence repræsenterede kongefamilien ved Anzac Day, (mindedag for faldne fra Australien og New Zealand) ved Wellington Arch og Westminster Abbey, var hun ifølge newmyroyals.com også iklædt det flotte, lilla sæt. Hertil havde prinsesse Anne valgt et tørklæde i lys gammelrosa og en mørkelilla nederdel eller kjole. 

Se billederne af prinsesse Anne i det vidunderlige lilla outfit i galleriet øverst i artiklen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden