4. nov. 2011
Af af Louise Møller

Prinsesse Beatrice er blevet en ny kvinde efter vægttab

prinsesse Beatrice
prinsesse Beatrice
Foto: AOP
Prinsesse Beatrice har pludselig fanget de britiske mode-mediers interesse.

Dronning Elisabeths barnebarn, prinsesse Beatrice, har ikke været kendt for sin stil og sit ydre. Tværtimod har de engelske medier været hårde ved prins Andrews og Sarah Fergusons ældste datter. Vendepunktet for Beatrice blev, da billeder af hende i bikini i Caribien gik verden rundt. Hendes ekstra kilo blev heftigt diskuteret, hvilket resulterede i et vægttab hos Beatrice inklusiv en betydelig stilændring.

Nu ses den kønne prinsesse på forreste række til diverse modeshows i London samt på den røde løber med en lækker designertaske i den ene hånd og et glas champagne i den anden.

Udover en ny stil, har den 23-årig kvinde også gjort sig bemærket med sit mod, som verden oplevede for første gang til prins William og Catherines bryllup. Her bar den unge prinsesse en filthat, som mest af alt mindede om en konditoranretning midt på panden.
Den spektakulære kreation, designet af engelske Philip Treacy, faldt i de færrestes smag og skabte overskrifter. Ikke desto mindre blev den efterfølgende solgt på Ebay for godt 700.000 kroner.

Læs mere om: