8. aug. 2018
Af Christinna Braun

Prinsesse Beatrice fylder 30: Mor og far ønsker tillykke

Englands prinsesse Beatrice kan onsdag fejre sin 30-års fødselsdag, og både hendes mor og far har ønsket tillykke på de sociale medier.

Prinsesse Beatrice Elizabeth Mary blev født den 8. august 1988, og hun kan derfor fejre sin 30-års fødselsdag.

Hun er den ældste datter af prins Andrew, hertugen af York, og Sarah, hertuginde af York.

Mor og far skriver tillykke

Både prinsesse Beatrices mor og far har været hurtige på tasterne og har skrevet tillykke til deres datter på hendes runde fødselsdag.

"Tillykke med fødselsdagen, min Trixie – Belle. Jeg er så stolt af dig", skriver hertuginde Sarah på sin Instagram-profil.

På opslaget har hertuginde Sarah delt to børnebilleder af sine døtre, prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie, og et nyt billede af sin nu 30-årige datter Beatrice.

Også prins Andrew har været på Twitter med lykønskninger til sin ældste datter.

- Tillykke med din 30-års fødselsdag, prinsesse Beatrice!, skriver prins Andrew på sin Twitter-profil ”The Duke of York”.

30 billeder af Beatrice

Også det engelske kongehus’ officielle Twitter-profil ”RoyalFamily” har ønsket prinsesse Beatrice tillykke med fødselsdagen.

- Vi ønsker prinsesse Beatrice mange gange tillykke på sin 30-års fødselsdag. For at markere dagen har vi samlet 30 billede af hendes kongelige højhed, skriver det engelske kongehus på deres Twitter-profil "Royal Family".

BILLED-BLADET ønsker prinsesse Beatrice stort tillykke med de 30 år.

GALLERI: Prinsesse Beatrice

Læs mere om: