14. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Charlotte bar sløjfe til 40 kroner

Prins William, hertuginde Catherine, prinsesse Charlotte
Prins William, hertuginde Catherine og prinsesse Charlotte
Foto: AOP
Det var en budgetvenlig stil, der var valgt til prinsesse Charlotte, da hun hilste på folket i forbindelse med dronning Elizabeths fødselsdag.
Det er få mennesker, der kan nærme sig 34-årige hertuginde Catherine, når det gælder om at klæde sig ulasteligt på. Men ved prinsesse Charlottes debut på Buckingham Palaces balkon i forbindelse med lørdagens Trooping the Colour var det alligevel hende, der stjal billedet. Alles øjne var nemlig rettet mod den 13 måneder gamle prinsesse, der var klædt fra top til tå i lyserødt. LÆS MERE: Prins William modtog søde gaver til prins George og prinsesse Charlotte

Sløjfen koster 40 kroner

Prinsesse Charlotte var iført en lyserød kjole i enkelt snit, der matchede med et par rundtakkede strømper i samme farve. De velkendte lyserøde sko var af mærket Early Days i modellen Emma, mens hendes yndlingssløjfe er fra London-børnebutikken Amaia. Prinsesse Charlotte har sløjfen i adskillige farver, men modellen ved denne lejlighed menes at være Rose clip til en værdi af 40 kroner ifølge magasinet People.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Prinsesse Charlotte så perfekt ud Den lille prinsesses beklædning må siges at være helt klassisk fra top til tå, og designeren bag sløjfen mener, at balkonscenen i sit hele var ganske kær. - Hun så perfekt ud! Så kær, så klassisk, men ikke overgjort. Det var meget kønt, siger Amaia Arrieta, der er medejer af butikken Amaia. Hun understreger samtidig, at familien virkede afslappede og lykkelige, mens de var i centrum, og at det så ud til, at de nød øjeblikket.
https://imgix.billedbladet.dk/charlotte.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: