Lørdag, 9. maj 2015 — af Juliane Olsen

Prinsesse Charlotte inspirerer pizzabagning

Pizza
Billedet af prins William og hertuginde Catherine med deres nyfødte datter er nu blevet motiv for en pizza hos den britiske restaurant Zizzi.
Foto: AOP
Billedet af prins William og hertuginde Catherine med lille prinsesse Charlotte er nu blevet motiv for en pizza.

Med ost, oliven, grøn peber, gul peber, forårsløg og gule løg har kendis-madkunstner nu skabt en særlig pizza med et portræt af prins William og hertuginde Catherine og deres lille ny, prinsesse Charlotte.

Den specialfremstillede pizza, der er fremstillet for Heat magazine i London, er resultatet af et samarbejde mellem kunstneren og restaurant Zizzi i London ifølge royalista.com.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er ikke hver dag, at en kongelig baby bliver født, og det er derfor, at vi her hos Zizzi ønskede at indfange det historiske øjeblik på en unik måde for at lykønske kongefamilien, siger Jo Fawcett, der er marketingsdirektør hos Zizzi.

Parret fejrede fødsel med pizza

Tilsyneladende har prins William og hertuginde Catherine en svaghed for fedtet pizza, og som fejring af fødslen af deres første barn, prins George, bestilte parret en krydret pizza fra Zizzi, skrev International Business Times tilbage i 2013.

Ifølge Zizzis talsmand bestilte prins William og hertuginde Catherine to Rustica Piccantes med krydderpølse, pepperoni, salami, chili, champignon, mozzarella, rucola og italiensk flødeost.

I tiden for det kongelige pars bryllup i 2011 rygtedes det også, at hertuginde Catherine havde en svaghed for Haribo-slik som Haribos stjernemix og vingummiblanding, hvilket butiksejer og ven af hertuginden, Hash Shingadia, kunne afsløre.

LÆS MERE: Prinsesse Charlotte er blevet til en Simpson-figur.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden