18. dec. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Charlotte og prins George ønsker glædelig jul

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/cwfz1-mxiaazzpb_0.jpg
Kensington Palace
Hertugparret af Cambridge og deres to børn, Charlotte og George, har sendt årets julekort ud til familie og nære venner, og det er et ægte royalt pletskud.

Prinsesse Charlotte og prins George ønsker alle en glædelig jul på årets måske sødeste kongelige julekort.

Charlotte og hendes storebror stjæler næsten billedet helt fra deres stolte forældre. Det har hertugparret af Cambridge, Catherine og William, det helt sikkert fint med.

Seks måneder skønne Charlotte skal være med til sin første jul hjemme på Anmer Hall, og to år gamle George kan slet ikke vente på julefesten med gaver i massevis, har hans far fortalt.

Glædelig jul og tak

Hovedbudskabet på kortet er dejligt lige på og kært:

- Glædelig jul fra hertugen og hertuginden af Cambridge, prins George og prinsesse Charlotte.

Desuden er der en særlig tak fra Catherine og William til alle deres trofaste fans ude i landet.

- Hertugen og hertuginden er meget taknemmelige for de mange varme hilsener, de har modtaget til deres familie i løbet af året, og ser meget frem til den første jul som en familie bestående af fire, står der således på det kongelige julekort.

Utålmodige modeller

Billedet er taget af fotografen Chris Jelf, som var begejstret for sine fire modeller, selv om de små med deres utålmodighed satte ham på noget af en prøve.

- Jeg nød virkelig at fotografere en meget sympatisk familie, selv om man skal være skarp, fordi man ikke har lang tid at arbejde i, når der er to små børn involveret, lød det fra hoffotografen.

Charlottes fine tøj

På julebilledet har prinsesse Charlotte samme tøj på som på de billeder, hendes mor hertuginde Catherine selv tog og offentliggjorde for tre uger siden i forbindelse med sin datters seks måneders dag.

Billederne blev taget af hertuginden i forbindelse med den fine julekort-fotosession.

Jul på Anmer Hall med Middleton-familien

Hertugparret og deres to børn nyder juledagene med god mad og hygge hjemme i privaten på Anmer Hall, som ligger et langt stenkast fra Sandringham House, hvor den britiske kongefamilie traditionelt samles til jul.

På Anmer Hall får hertugparret besøg af Catherines familie. Middleton-familien stiller i stærkeste opstilling anført af prinsesse Charlotte og prins Georges bedsteforældre, Carole og Michael.

Også hertuginde Cartherines søskende, Pippa og James, kommer.

Læs mere om: