8. maj. 2016
Af af Juliane Olsen

Prinsesse Diana: Hendes sidste hvilested skal renoveres for millioner

Prinsesse Diana
Prinsesse Diana
Foto: AOP
Den ø, hvor prinsesse Diana blev stedt til hvile i 1997, skal nu gennemgå en renovering for mange millioner kroner.
Prinsesse Diana blev stedt til hvile 6. september 1997 på en ø ved det statelige Althorp Estate i byen Northampton. Gravstedet, der er placeret over 100 kilometer væk fra London, skal nu gennemgå en omfattende renovering ifølge people.com. Det er prinsesse Dianas bror, Charles, jarlen af Spencer og hans hustru Karen, grevinden af Spencer, der står for renoveringen. SE BILLEDERNE: Usete øjeblikke fra prinsesse Dianas bryllupsreception

Prinsesse Dianas død skal markeres

Det vil blive den største store ombygning ved ejendommen i 350 år, og færdiggørelsen er sat til august 2017. Dermed vil gravstedet være færdigrenoveret til markeringen af 20-året for prinsesse Dianas død. Ejendommen er ejet af Spencer-familien, der er en af Englands ældste og mest kendte, aristokratiske familier.

Prinsesse Diana flyttede til Althorp

Et andet fremtrædende medlem af familien er den tidligere britiske premierminister Winston Churchill. Da prinsesse Dianas far, John Spencer, arvede titlen Jarl af Spencer i 1975, flyttede hun og familien til Althorp. Siden hans død i 1992 er ejendommen blevet bestyret af prinsessens lillebror Charles, der er den 9. jarl af Spencer.

Læs mere om: