Prinsesse Dianas mindesmærke angribes af alger

Prinsesse Diana.

Prinsesse Diana.

Foto: AOP
Prinsesse Dianas tidligere kok er forfærdet over den "afskyelige tilstand", hendes mindesmærke er i. Det er Dianas bror, der har opsyn med stedet.

Prinsesse Dianas bror, Jarlen af Spencer, har fået temmelig dårlig omtale. Han anklages for at forsømme mindesmærket for Diana på hans ejendom Althorp i Northamptonshire.

Prinsesse Dianas og den britiske dronnings tidligere kok, Darren McGrady, er manden bag de grumme anklager. På Twitter lægger han ikke fingrene imellem, når han beskriver, den - ifølge ham - "afskyelige tilstand" prinsesse Dianas mindesmærke er i. Mindesmærket over "Folkets Prinsesse" står på en lille ø i midten af en sø, der er helt dækket af alger.

 

 

- Hvis jeg behandlede Prinsesse Diana, da hun var i live, på samme måde som du behandler hende i døden, var jeg blevet fyret, skriver Darren McGrady bl.a. og tilføjer: 

- Bevis, at du ønskede #PrincessDiana hos dig, fordi du elskede hende og ikke kun for at tjene penge."

En talsmand for Althorp benægter, at Prinsesse Dianas gravsted er blevet forsømt. Han siger, at det på grund af de utroligt høje temperaturer denne sommer har været meget svært at holde de hurtigtvoksende alger under kontrol. Ifølge talsmanden tager Jarlen af Spencer sit ansvar for Dianas mindesmærke "yderst seriøst", skriver avisen "Daily Mail".

Af sikkerhedshensyn er Prinsesse Diana ikke begravet ved mindesmærket, men på et hemmeligt sted.

Det koster de besøgende 18 pund (ca. 160 kr.) at besøge den 56 kvadratkilometer store ejendom, og folk kommer i tusindvis hvert år for at vise den afdøde prinsesse en sidste ære ved at lægge blomster i et særligt tempel, der er bygget i nærheden

Klik her for at se flere billeder af mindesmærket hos Royalista.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden