6. jul. 2020
Af Christinna Braun

Prinsesse Dianas veninde fortæller: Sådan er lille prins George

Prins William, prins George og prinsesse Diana
Prins William, prins George og prinsesse Diana
Foto: MEGA
Prinsesse Dianas tætte veninde løfter lidt af sløret for, hvordan prins George er som person.

Prins William var blot 15 år, da hans mor prinsesse Diana døde i en bilulykke i Paris i 1997. Sidenhen har han fået tre børn, som hans mor desværre aldrig nåede at møde. Heldigvis har prins William og hertuginde Catherine et nært forhold til en af prinsesse Dianas tætte veninder, Julia Samuel.

Forholdet mellem prins William og Julia Samuel er så tæt, at hun stod fadder, da William og Kates ældste søn blev døbt i Chapel Royal St. James’ Palace, og hun er stadig en nær ven af familien.

George er sjov og fræk

I en podcast har den nære ven af familien løftet lidt af sløret for, hvordan snart syvårige prins George er derhjemme. Det skriver Hello Magazine.

- Han er fantastisk. Han er sjov, ilter og fræk, og gud hvor ville hun (Diana) have elsket ham så meget. Det er hjerteskærende for dem alle, sagde Julia Samuel ifølge Hello.

Afslørede familietradition

Prinsesse Dianas tætte veninde Julia Samuel afslørede samtidig en sjov familietradition, som Diana startede: At give andres børn noget legetøj, der tager meget lang tid at samle, og som larmer helt vildt. Julia Samuel har haft givet George gaver, som tog prins William flere dage om at samle, og som både larmede og blinkede. Til sidst tilføjede Julie Samuel, at det får både hende selv og lille prins George til at grine helt vildt.

Læs mere om: