5. jul. 2015
Af Luise Marie Bekker

Prinsesse Dianas yndlingsfotograf tager billeder til prinsesse Charlottes dåb

Mario Testino var prinsesse Dianas yndligsfotograf.
Mario Testino var prinsesse Dianas yndligsfotograf.
Foto: Scanpix
Hertuginde Catherine og prins William har valgt fotograf Mario Testino til deres datters dåb i dag. Han tog de sidste officielle billeder af prinsesse Diana.

Hvis prinsesse Diana havde levet i dag, er der ingen tvivl om, at hun ville have været stolt af sin søn William og de to yndige børn, han hidtil har sat i verden.

At prinsesse Charlottes bedstemor er i prins Williams tanker, er der da også flere indikatorer på i dag, hvor den lille prinsesse skal døbes.

Det viser sig blandt andet i valget af fotograf.

Hertuginde Catherine og prins William har nemlig valgt peruvianske Mario Testino til at forevige den glade dag i billeder.

Han var prinsesse Dianas yndlingsfotograf - og faktisk den fotograf, der tog de sidste officielle billeder af Diana til forsiden af Vanity Fair i 1997, inden hun døde i et biluheld, skriver The Telegraph.

Glæder sig til at dele billederne

Mario Testino skal tage billeder af hele den kongelige familie og andre gæster til festen efter selve dåben i St Mary Magdalene-kirken i Sandringham.

Tidligere har han fotograferet prins Williams forlovelse med hertuginde Catherine samt billeder af prins Charles med sine to sønner - og selvfølgelig prinsesse Diana ved flere lejligheder.

Ifølge en talsmand fra kongehuset glæder parret sig til at dele billederne fra barnedåben med offentligheden, og fotografen selv har glædet sig til endnu engang at skulle arbejde med den kongelige familie.

- Jeg er overvældet og beæret over at blive valgt til at dokumentere denne begivenhed, og til at videreføre dokumentation af denne familie, der er sjælen i dette land, et land, der har givet mig så meget, siger Mario Testino ifølge The Telegraph.

Husk, at købe BILLED-BLADET på torsdag, hvor vi bringer alle de flotte billeder fra prinsesse Charlottes dåb.

Læs mere om: