12. okt. 2018
Af Niels Burgos

Prinsesse Eugenie: Jeg tror jeg løber op ad kirkegulvet

Prinsesse Eugenie, Jack Brooksbank
Prinsesse Eugenie, Jack Brooksbank
Foto: Mega
Aftenen før deres store dag gav det kommende brudepar, prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank, et stort interview på britisk TV.

Dagens kommende brud, prinsesse Eugenie, 28, indrømmer, at hun er nervøs - men at hun samtidig næsten ikke kan vente med at give sit ja til kæresten gennem syv år, Jack Brooksbank. Med et glimt i øjet siger hun i et TV-interview, at hun er "så fuld af forventning, at hun nok vil løbe op ad kirkegulvet".

Brylluppet foregår dag, fredag den 12. oktober, kl. 12 dansk tid - i St. George's Chapel ved Windsor Castle - smukt, romantisk og imponerende, med over 800 inviterede gæster.

Aftenen før brylluppet satte det kommende brudepar sig ned og talte med to britiske TV-journalister - og her fortalte prinsesse Eugenie bl.a. om, hvordan hun første gang mødte sin tilkommende mand. Det skete under en skiferie i Verbier i Frankrig.

"Jeg har mødt denne her fyr"

- Jeg tror, jeg ringede til min mor allerede samme aften og sagde "jeg har mødt denne her fyr" - og det var vist sådan, det hele startede, fortalte prinsessen.

Hun kan huske, at hun "rigtig, rigtig meget syntes om den fyr", og at hun inderligt ønskede, at han også kunne lide hende. Da Jack sendte hende en stor hilsen med åbne arme, var hun sikker: Han kunne også lide hende.

Han får alle til at føle sig specielle

I interviewet beskrev Eugenie Jack, som den type, man går til, hvis man er til en fest og ikke kan finde nogen at tale med og et ved at gå i panik. - Han kommer ind og får alle til at føle sig helt specielle, sagde Eugenie.

Følg med her på billedbladet.dk. Vi bringer fotos fra gæsternes ankomst og selvfølgelig af selve brylluppet. Og måske mest spændende: Af brudens ankomst, hvor vi første gang får kjolen at se og hoffet afslører navnet på designeren.

Læs mere om: