Torsdag, 29. juli 2021 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Eugenie kommer med afsløring

Prinsesse Eugenie
Prinsesse Eugenie
Foto: Mega
For prinsesse Eugenie er det vigtigt at forsøge at gøre en forskel for en gruppe af særligt udsatte mennesker. Derfor har hun taget et specielt initiativ.

Prinsesse Eugenie har i en helt unik sammenhæng afsløret, hvordan hun blev inspireret til at stfte sin egen velgørenhedsorganisation til brug i kampen mod moderne slaveri.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Eugenie vil gøre en forskel

The Anti Slavery Collective er en organisation, Eugenie stiftede sammen med sin bedste veninde Julia de Boinville i 2017.

Eugenie og Julia interviewede forleden de to forfattere og journalister Nicholas Kristof and Sheryl WuDunn, som har udgivet bogen Half The Sky om undertrykkelse af kvinder i forskellige dele af verden

Interviewet kan opleves på Anti Slavery Collectives Instagram-profil, og her fortæller prinsesse Eugenie, at hun er meget inspireret af de to forfatteres blændende værk.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stor motivation

Bogen har motiveret Eugenie og Julia til at sætte fokus på moderne slaveri og menneskerettigheder samt ligestilling.

- Jeg tror, at din mor gav os begge et eksemplar af bogen, da vi var omkring 21 år gamle, og det var efter, vi havde været I Indien, lyder det fra Julia.

I løbet af interviewet understreger både Eugenie og Julia, at denne bog om undertrykkelse af kvinder fik dem til at stifte The Anti-Slavery Collective for at forsøge at gøre en lille forskel i bestræbelserne på at løse et stort globalt problem.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden