12. okt. 2019
Af Niels Burgos

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fejrer et-års bryllupsdag

Prinsesse Eugenie, Jack Brooksbank
Prinsesse Eugenie, Jack Brooksbank
Foto: Mega
Hertuginde Sarah og prins Andrews yngste datter blev gift den 12. oktober 2018

Det blev sidste efterårs store, romantiske bryllup i England, da en strålende lykkelig prinsesse Eugenie gav sit ja til Jack Brooksbank i St. George's Chapel ved Windsor Castle. Parret kan i dag, den 12. oktober, fejre et-års bryllupsdag, og se tilbage på en helt uforglemmelig dag.

Naturligvis især for brudeparret selv - men der var lykke hele vejen rundt i det tætpakkede St. George's Chapel. Hertuginde Sarah var dybt berørt over sin yngste datters bryllup - og de fleste husker de smukke detaljer fra det smukke bryllup. Ikke mindst gjorde det indtryk, at bruden havde valgt et kjoledesign, der var åben i ryggen, så man kunne se arret efter den rygoperation for lidelsen skoliose, hun fik foretaget som 12-årig, og som fjernede hendes skævhed i ryggen. Det var en rørende hilsen til de dygtige ortopædkirurger, som for altid ændrede hendes liv.

https://imgix.billedbladet.dk/er.jpg
Prinsesse Eugenie
Foto: Mega

Storsøster forlovet

Efter det romantiske bryllup er der nu udsigt til mere romantik blandt de engelske kongelige. Prinsesse Eugenies storestsøster er netop blevet forlovet med den italienske mangemillionær Edoardo Mapelli Mozzi - og der satses på kongeligt bryllup næste forår.

Læs mere om: