7. aug. 2018
Af Juliane Olsen

Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice optræder i prestigefyldt modemagasin

Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice
Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice
Foto: ALL OVER PRESS
I forbindelse med den berømte septemberudgave af modemagasinet Vogue kan læserne se frem til en artikel med prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice.

Der er ingen tvivl om, at britiske prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice med deres iøjnefaldende og modige beklædninger har slået deres navne fast som stilikoner over den seneste tid.

Derfor er det nu tid til, at de får plads i den britiske udgave af det hæderkronede modemagasin Vogue, der har offentliggjort, at prinsesserne bliver en del af deres berømte septemberudgave.

- Vi tager jer på en rejse til Royal Lodge i Windsor, hvor prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice bød Vogue indenfor i kongefamiliens inderste, skriver Vogue-redaktør Edward Enniful i sin leder.

Prinsesse Beatrice vakte opsigt

Prinsesserne stiller op til både interview og billedserie for det ikoniske modemagasin.

Prinsessernes status som stilikoner tog for alvor fart, da 29-årige prinsesse Beatrice deltog i årets Met Gala iført en lilla kjole.

Efterfølgende betog søstrene også modefolket, da de ankom som gæster til prins Harry og hertuginde Meghans bryllup i maj.

Hertuginde Catherine var på Vogue-forside i 2016

Søstrene er ikke de første medlemmer af den britiske kongefamilie, der får æren af at optræde i det anerkendte magasin.

Hertuginde Catherine indtog i 2016 forsiden i forbindelse med et jubilæumsnummer, hvor hun var blevet fotograferet af den britiske fotograf Josh Olins.

Billederne var taget på de åbne vidder ved Norfolk, og hertuginden, der er kendt for sin store interesse for fotografi, fik hele 10 sider i juninummeret.

Læs mere om: